Denna blogg riktar sig främst till alla de som velar mellan olika medieyrken och inte vet vad de faktiskt innebär eller hur man går tillväga för att lyckas inom områdena. En gång i tiden var jag själv en av er och jag vet hur vilseledd jag var utan att ha någon att tala med. Ingen i min omgivning hade tidigare varit intresserad av de yrken jag gillade.

För att fler ska slippa känna känslan av att vara ensamma med tusen frågor utan svar ville jag skapa denna blogg som en slags guide för de olika yrkena, jag ville tala mer om de där roliga jobben och om frilansyrken som ökar mer och mer då de förverkligar många människors drömmar. Jag ville berätta om hur det går att livnära sig på de där yrkena som nästan är för bra för att vara sanna. Hur vet jag att det går? Jo, för att jag själv gör det.

Att välja ett yrke som ung kan vara svårt, det är därför man hela tiden måste läsa på och bli tillräckligt medveten om sina egna kvalifikationer. Syftet med mina artiklar är att ni ska få mer information av det ni känner er intresserade av samtidigt som ni lär er mer om viktiga aspekter inom de olika yrkena. Vilket ni förhoppningsvis kommer att få när ni tittar runt på bloggen och läser artiklarna som jag skrivit. Kanske kan även du som läser detta få en bra inblick i vad som är rätt för just dig.